Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:22 | 21/07/2016

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο προς το παρόν δράστη, έπεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο 63χρονος Παναγιώτης Δημητρίου που είναι και σύμβουλος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στις 20:30 το βράδυ της Τρίτης, έβγαινε από το σπίτι του στην οδό 25ης Μαρτίου, όταν άγνωστος τον προσέγγισε, και χωρίς να του πει κάτι, άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και το πρόσωπο, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ο δράστης μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του.

Το θύμα της επίθεσης κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων στο τμήμα της περιοχής του. Ο κ. Δημητρίου σε συνέντευξή του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, απέδωσε την επίθεση εναντίον του στις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΟ.

Ο 63χρονος είπε χαρακτηριστικά: «Έχω καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για θέματα αθλητικής βίας. Δεν είχα δεχθεί καμία απειλή το προηγούμενο διάστημα. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι έχουμε εκλογές στην ΕΠΟ. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας. 100% αυτός είναι ο λόγος, δεν είναι 99%».

 

www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis