Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:22 | 16/02/2020

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές στην Αγία Νάπα μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν εναντίον τεσσάρων προσώπων σε γνωστή καφετερία στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου αστυνομικής διεύθυνσης Αμμοχώστου, Υπαστυνόμο Αντρέα Κωνσταντίνου,  έχει εντοπιστεί όπλο καλάσνικοφ σε υπόγειο χώρο κοντά στο Μουσείο Θάλασσας, το οποίο εξετάζεται κατά πόσον ήταν αυτό που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τέσσερις τραυματίες δεν βρίσκονταν στο τραπέζι του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν στόχος της απόπειρα φόνου, αλλά σε διπλανό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα της Κυριακής (16/2), πρόσωπο που φορούσε κουκούλα στο κεφάλι, πέρασε έξω από καφεστιατόριο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κρυού Νερού και αφού ανέσυρε όπλο έριξε ριπές πυροβολισμών εναντίον έξι θαμώνων, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ο τραυματισμός τεσσάρων προσώπων, μία γυναίκα ηλικίας 26 ετών, δύο άνδρες ηλικίας 38 ετών και ένας άνδρας 32 ετών. Πρόκειται για τρεις Ελληνοκύπριους και μια Ελληνίδα. 

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Όλοι οι τραυματίες φέρουν διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες στο σώμα τους, ενώ η 26χρονη υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση των τεσσάρων ατόμων κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας που ήταν «στόχος» της επίθεσης είχε αποχωρήσει από τον χώρο 20 λετπά πριν πέσουν οι πυροβολισμοί. Από τις έρευνες, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης έριξε περίπου 25 πυροβολισμούς.

Η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Λίγο πριν τις 09:00 το πρωί στο σημείο βρέθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης.

Να σημειωθεί ότι ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμοί του δράστη, ο οποίος σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες άνοιξε πυρ έξω από γνωστή καφετέρια στην οδό Κρύου Νερού τραυματίζοντας τέσσερα άτομα.

sigmalive.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis