Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:48 | 29/04/2015
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα χάθηκαν 2.500 θέσεις εργασίας που μπορεί αρχικά να μην το θεωρήσαμε ως επιζήμια εξέλιξη, όταν όμως περάσαμε στην πράξη διαπιστώσαμε πόσο επώδυνες συνέπειες είχε στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
 
Βασικότερο όλων είναι το γεγονός ότι μέσα σε μια μέρα 29/08/14 το προσωπικό του Σώματος άλλαξε σελίδα καθώς οι θέσεις που προβλέπονταν για τις υπηρεσίες που υπηρετούσαν ήταν κατά μέσο όρο 30% με 40% λιγότερες.

Οι τοπικές Ενώσεις καταβάλαμε μέγιστη προσπάθεια να αναδείξουμε τα κενά και τα προβλήματα που προέκυψαν. Δυστυχώς όμως η προβληματική  επαφή με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και ο τρόπος που η Ομοσπονδία επέλεξε να διαχειριστεί το θέμα διόγκωσε το πρόβλημα σε επίπεδα μη διαχειρίσιμα.
 
Τόσο η χαλαρότητα και οι λάθος χειρισμοί της Ομοσπονδίας που οδήγησαν στην  απώλεια 2.500 θέσεων εργασίας όσο και το γεγονός ότι μέχρι τέλους γινόταν από τον Πρόεδρό της ένα παζάρι και μοίρασμα οργανικών θέσεων, ταυτόχρονα με την αναβάθμιση Λιμενικών Αρχών, χωρίς όπως αποδείχτηκε να υπάρχει ρεαλιστική βάση, είχε ως αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα η τοπική μας Ένωση στα μάτια των συναδέλφων αλλά και των Δημοσίων και μη φορέων που ενδιαφέρθηκαν για λύσεις 
 

Αναγκαζόμαστε λοιπόν να βγάλουμε ως Ένωση  «το φίδι από την τρύπα», στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις για να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις που έκαναν άλλοι.

http://allagh-poreias.blogspot.gr/2015/04/blog-post_28.html

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis