Μείωση των οργανικών θέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στη Φθιώτιδα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ
Μείωση των οργανικών θέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στη Φθιώτιδα

Έγγραφο στην Ομοσπονδία για συνάντηση με την Ηγεσία εστάλη από την Ένωση Αστυνομικών Φθιώτιδας, με αφορμή τη μείωση οργανικών θέσεων που προβλέπει το οργανόγραμμα της ΕΛΑΣ για τη Φθιώτιδα.

Κύριοι,

     Σε συνέχεια του υπ’ αριθ. 32/2016 από 29-8-2016 εγγράφου μας (πρόταση της Ένωσής μας για την αναδιάρθρωση και το υπό τροποποίηση οργανόγραμμα των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας) και με αφορμή την έκδοση του νέου οργανογράμματος των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο προβλέπει μείωση τριάντα μίας (31) κενών οργανικών θέσεων στο σύνολο των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας (καίτοι σε συνάντησή μας με τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ υπήρχε δέσμευση του ότι θα ληφθεί σοβαρά υπόψη η ως άνω πρόταση μας), θα θέλαμε να μεριμνήσετε για την πραγματοποίηση συνάντησης του προεδρείου της Ένωσής μας με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ  και τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ.Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ, παρουσία της Ομοσπονδίας και του συνόλου των βουλευτών του Νομού Φθιώτιδας, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί και τάσσονται πλήρως στο πλευρό μας.

     Σκοπός της ως άνω συνάντησης είναι, η ανάπτυξη εκ νέου των θέσεων μας ώστε να πραγματοποιηθεί διορθωτική παρέμβαση και εκ νέου επαναφορά των υφαρπαχθέντων οργανικών θέσεων, καθώς και η πλήρης διασαφήνιση προς πάσα κατεύθυνση ότι το παρόν οργανόγραμμα δεν είναι αποδεκτό από την Ένωσή μας και κατά συνέπεια, κάθε προσπάθεια υλοποίησης της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας σύμφωνα με αυτό, θα σημάνει σειρά κινητοποιήσεων στις οποίες καλείστε όχι μόνο να παρευρεθείτε, αλλά και να μας συνδράμετε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΑΚΗΣ Ανάργυρος

ΔΟΥΜΑΝΑΣ Απόστολος