Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 24/09/2017

Νέες μεγάλες διακρίσεις για τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Υ.Φ.Α.Α. Στην πόλη Κλαϊπέντα της Λιθουανίας διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης Ενόπλων δυνάμεων 2017.

  Την Παρασκευή 22/09/17, στα 75 κιλά στην Ελληνορωμαϊκή πάλη ο Υπαστυνόμος Β΄ Πρεβολαράκης  Γιώργος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση κερδίζοντας  στον πρώτο γύρο με χαρακτηριστική άνεση τον Αλγερινό Akrem Boudjemline με καταφανή υπεροχή (διακοπή) 8 – 0 σημεία, στον δεύτερο γύρο νίκησε τον Ρώσο Tiuliudaev Adlet με πτώση και ενώ προηγείτο με 6-1 στα σημεία, στον ημιτελικό νίκησε τον Ιρανό Jafari Vahid Babai με 5-3 στα σημεία και στη συνέχεια  στον τελικό επιβλήθηκε του Ουκρανού Nuraliev Elmar me 5-1 στα σημεία. Το μετάλλιο αυτό είναι το πρώτο που κερδίζει ο Γιώργος Πρεβολαράκης στους αγώνες αυτούς και είναι και χρυσό. Χθες στις 21/09/2017 ο Αστυφύλακας Καργιωτάκης Γιάννης στα 125 κιλά της ελευθέρας περιορίστηκε στην Πέμπτη θέση χάνοντας στον μικρό τελικό από τον Λευκορώσο Vitali Piasniak.

       Οι αγώνες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους αθλητές μας, Αστυφύλακα  Βάρκα  Νίκο  στα 80 κιλά της Ελληνορωμαϊκής, αστυφύλακα  Μπούκη Ηλία στα 85 κιλά της Ελληνορωμαϊκής και ειδικό Φρουρό Κουντουρατζή  Σπύρο  στα 98 κιλά της Ελληνορωμαϊκής.

Στους αγώνες διαιτητεύει και ο διαιτητής Α΄κατηγορίας (ολυμπιακής κατηγορίας) αρχιφύλακας Λιάκος Χρήστος, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Ανθυπαστυνόμος Αναγνωστόπουλος Σωτήρης.

Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και καλή επιτυχία στην συνεχεία της διοργάνωσης

www.easyda.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis