Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:35 | 12/09/2015

Διπλή χασισοφυτεία διατηρούσε σε δύο διαφορετικά σημεία σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης ένας 47χρονος που συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ λίγο αργότερα εντόπισαν και άλλη μια μίνι φυτεία στην ίδια περιοχή την οποία καλλιεργούσαν ένας 25χρονος και μια 38χρονη!

 


Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν ο 25χρονος και η 38χρονη, οι οποίοι καλλιεργούσαν σε κοντινή αγροτική περιοχή τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως 1,80 μέτρου. Ο εκπαιδευμένος σκύλος που ερεύνησε το σπίτι των δραστών, ξετρύπωσε δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17 γραμμαρίων και 29 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος Xanax για τα οποία δεν είχαν τη σχετική συνταγή γιατρού. Στις φυτείες κατασχέθηκαν, ακόμη, 57 πλαστικά δοχεία, τρία φτυάρια, τέσσερις πλαστικές γλάστρες, ένα πλαστικό κουτί με λίπασμα και μια συσκευασία με φυτόχωμα και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Σε μια αποθήκη της κατοικίας του στην Κέρκυρα και στον προαύλιο χώρο της καλλιεργούσε 47 δενδρύλλια ύψους 0,10 εκατοστών ως τριών μέτρων ένας 47χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Εσπερίων με αιφνιδιαστική επιχείρηση! Στους χώρους που έγινε η έρευνα κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 124,8 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 3,6 γραμμαρίων, εξοπλισμός ποτίσματος ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς την αντίστοιχη άδεια. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Χασισοφυτείες και στα δυο αγροκτήματα της ιδιοκτησίας του, σε αγροτικές περιοχές της Πέλλας, καλλιεργούσε ένας 43χρονος που συνελήφθη με συντονισμένη επιχείρηση των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Αριδαίας. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 25 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως τριών μέτρων και 100 σπόρους κάνναβης που βρήκαν στο σπίτι του δράστη, στον οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Έδεσσας άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια ναρκωτικών.

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis