Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:55 | 17/12/2014

 

“Μεγάλη αναταραχή ,υπέροχη κατάσταση”! Το ‘λεγε ο Μάο Τσε Τουνγκ αλλά ταιριάζει σε πολλές περιπτώσεις. Στην Ελλάδα το χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι, όλο και συχνότερα. Στην περίπτωσή μας έχει να κάνει με τις ραγδαίες και απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις . Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο την ρήση του Μάο την έχουν κάνει “ευαγγέλιο” διάφοροι στον χώρο των εξοπλισμών! Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μάο με τους “σκληρούς καπιταλιστές” των εξοπλισμών;

Η μεγάλη αναταραχή βολεύει για να γίνουν “σφήνες” και να μπουν εμπόδια ακόμη και σε ζητήματα εξοπλισμών που υποτίθεται είχαν μπει σε δρόμο επίλυσης. Οι “απεσταλμένοι” των “θαυμαστών” του …Μάο μεταφέρουν το γνωστό μήνυμα: “Άφήστε το τώρα, δείτε το μετά από τις εκλογές, γιατί να “χρεωθείτε” τις υπογραφές των προηγούμενων”, είναι το νόημα του “μηνύματος” με “ολίγη από αμφιβολία”,μήπως και δεν έχουν γίνει όλα όπως πρέπει.

Οι “αγγελιοφόροι” δεν νοιάζονται βέβαια ούτε με τις πραγματικές ανάγκες των ΕΔ, ούτε μ΄ ότι έχει απομείνει από την σοβαρότητα του ελληνικού κράτους. Η “επένδυση καταστροφής” μπορεί να μην τους κάνει να κερδίσουν τίποτα ,αλλά “δεν θα κερδίσουν και οι άλλοι”. 

Ελπίζουμε ότι ο καλός νομικός Νίκος Δένδιας δεν θα “τσιμπήσει” με τα κόλπα …των Μάο.

 

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis