Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:17 | 06/10/2020

Μεγάλη δωρεά από Έλληνα ομογενή, της μακρινής Αυστραλίας για το Σωματείο των συνοριοφυλάκων στον Έβρο!

Ο Ηλίας Δαστερίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αλλά και με την ιδιότητα του Συνοριοφύλακα μίλησε για τον Έλληνα ομογενή από τον Αυστραλία κ. Ονούφριο Γοροζίδη ο οποίος δώρισε 353 φακούς στους συνοριοφύλακες!

Ο κ. Ηλίας Δαστερίδης χαρακτήρισε τον κ. Ονούφριο Γοροζίδη ως "μεγάλο ευεργέτη και μεγάλο Έλληνα", ο οποίος έχει βοηθήσει πολλές οικογένειες με πολλές δωρεές αλλά και στο παρελθόν έχει προσφέρει την βοήθεια του στην Εκκλησία.

Ο κ. Δαστερίδης εξέφρασε πως "Ήθελε να προσφέρει και αυτός μια βοήθεια στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι συνοριοφύλακες στην πρώτη γραμμή  για να αποκρούσουν αυτή την απειλή, μέσω ανθρώπινης ασπίδας που προσπάθησε να δημιουργήσει η Τουρκία στον Έβρο.

Το αποτέλεσμα ήταν να καρποθούμε οι συνοριοφύλακες, αυτή την δωρεά 353 φακούς στον αριθμό, ο οποίος είναι συμβολικός αριθμός με τον αριθμό 353.000 θανάτων  που σηματοδοτεί  την γενοκτονία των Ποντίων".

Επιπλέον, ο κ. Δαστερίδης ευχαρίστησε στο τέλος του λόγου του, τον Ονούφριο Γοροζίδη και το Σωματείο των Ποντίων της Αυστραλίας. Με αισιόδοξο τόνο έκλεισε τον λόγο του λέγοντας πως " Μακάρι να μπορέσουμε να τους καλέσουμε, να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση που θα γίνει αφού όμως λήξουν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Το Σωματείο Συνοριοφυλάκων είμαστε και συγκινημένοι και πέραν αυτού είμαστε κοντά σε όλους τους Πόντιους που μας βοήθησαν έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες στιγμές που μέχρι και τώρα παιρνούν οι συνοριοφύλακες μας δίπλα στο ποτάμι".

e-evros.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis