Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:48 | 25/05/2018

Εδώ και μέρες, φαίνεται ότι επιχειρείται να "στηθεί" ένας άλλος χώρος άτυπου καταυλισμού των μεταναστών που φτάνουν στην Πάτρα με σκοπό να περάσουν από το Λιμάνι στις χώρες της Ευρώπης. 

Οι πληροφορίες εδώ και καιρό, μετά την εκκένωση των δύο άτυπων καταυλισμών σε ΑΒΕΞ και Λαδόπουλο, φαίνεται να μετακίνησε το ενδιαφέρον προς τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής Πατραϊκής, όπου παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε και εκεί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και επιτήρηση του χώρου, ώστε να αποφευχθεί η μαζική εγκατάσταση.

Ενόψει και της επίσκεψης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσας σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, η εικόνα δείχνει ελεγχόμενη.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσκεψη του Τζανέτου Φιλιππάκου που εξέφρασε ικανοποίηση από τις τελευταίες ενέργειες των αρχών αλλά είπε ότι το πρόβλημα παραμένει, ο υπουργός έρχεται για να συναντηθεί με τις αρμόδιες εμπλεκόμενες αρχές και να αξιολογήσει την κατάσταση. 

[custom:google-ads]

Το Υπουργείο σε σχετική του ανακοίνωση ενημερώνει για τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Δημήτρη Βίτσα στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Θα βρεθεί στο λιμάνι και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ :

Στην Πάτρα θα μεταβεί την Παρασκευή 25 Μαΐου, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.

Στις 17.15 περίπου πρόκειται να επισκεφθεί το λιμάνι της Αχαϊκής πρωτεύουσας, προκειμένου να δει από κοντά και να αξιολογήσει την κατάσταση μετά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ενώ στις 18.00 θα λάβει μέρος σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

tempo24.news

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis