Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:01 | 24/03/2017

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Η Ένωσή μας πραγματοποίησε, με τεράστια επιτυχία, άλλη μία αιμοδοσία στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

     Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι οι αστυνομικοί ξεχωρίζουν για την κοινωνική τους ευαισθησία.

     Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο αστυνομικός και οι πολίτες ότι την κρίσιμη στιγμή η Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας παρέχει άμεσα βοήθεια στους ίδιους ή σε κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

     Νιώθουμε λοιπόν την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν και ενίσχυσαν αυτή την προσπάθεια καθώς και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Α/Δ κ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Νικόλαο που μας φιλοξένησε στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης.

      Επίσης στην αιμοδοσία παρευρέθηκε και ενίσχυσε την προσπάθεια αυτή δίνοντας αίμα, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος, σηματοδοτώντας έτσι τον κοινό στόχο για κοινωνική προσφορά που διακατέχει τα σωματεία των εργαζόμενων αστυνομικών.

 

Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ΖΩΗ

 

                                                          Για το Δ.Σ.

                     - Ο -                                                                             - Ο -

                 Πρόεδρος                                                                 Γεν. Γραμματέας                                           

      ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis