Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:34 | 18/03/2018

Απίστευτο είναι το περιστατικό που διαδραματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λαμία.

Γυναίκα οδηγούσε μεθυσμένη το αυτοκίνητό της, η συνοδηγός της ήταν επίσης μεθυσμένη, ενώ στον χώρο αποσκευών του Smart βρισκόντουσαν δύο ανήλικα παιδιά.

Η γυναίκα οδηγούσε επικίνδυνα στην Λαμία και πέρασε με κόκκινο τους φωτεινούς σηματοδότες στην διασταύρωση των οδών Ναυπάκτου και Αμφικτυώνων και στην διασταύρωση των οδών Καβάφη και Αθηνών, στην Νέα Άμπλιανη.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του tvstar.gr  περίπου στις 16:50, διερχόμενοι οδηγοί που διαπίστωσαν τι γινόταν και είδαν τα παιδιά να είναι στριμωγμένα ουσιαστικά στο χώρο αποσκευών του μικροσκοπικού αυτοκινήτου ενημέρωσαν την αστυνομία, που όμως είχε μία ακόμη καταγγελία για την συγκεκριμένη κυρία.
[custom:google-ads]
Ιδιοκτήτης καταστήματος στο οποίο σταμάτησε για να πάρει μπύρες, κατάλαβε πως δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και επικοινώνησε με της κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αμέσως στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Το Κέντρο ενημέρωσε όλα τα περιπολικά για το περιστατικό και διαβίβασε τα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Οι αναζητήσεις έφεραν αποτέλεσμα. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο 117ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς την Αθήνα από τους αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως η οδηγός αλλά και η συνοδηγός ήταν μεθυσμένες και βέβαια έμειναν έκπληκτοι από την εικόνα των παιδιών στον χώρο αποσκευών.

Όπως αποδείχθηκε οι δύο γυναίκες είναι 35 ετών, Ρωσικής υπηκοότητας και διαμένουν στην Λαμία.

Η οδηγός αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ και οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον κύριο εισαγγελέα. Με εντολή του η οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί. Πάντως ο πέλεκυς αναμένεται να είναι βαρύς για την 35χρονη.

Σε ότι αφορά την συνοδηγό και τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Διαβάστε περισσότερα στο tvstar.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis