Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:07 | 27/06/2016

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή Πισσουρίου της Επαρχίας Λεμεσού. Οι Αστυνομικοί προσέγγισαν το σημείο του ατυχήματος διαπιστώνοντας πως το αυτοκίνητο ενοικιάσεως ήταν χτυπημένο με αρκετές ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος και τον οδηγό του αυτοκινήτου να είναι εξαφανισμένος. 

Μετά από έρευνες η Αστυνομία διαπίστωσε πως το συγκεκριμένο όχημα ήταν στην κατοχή 30χρονης αλλοδαπής από την Μολδαβία, μόνιμη κάτοικος Κύπρου.

Η Αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της 30χρονης, το οποίο ήταν 50 μέτρα από την σκηνή του ατυχήματος, όπου την εντόπισαν σαν κατάσταση μέθης. Η Μολδαβή μύριζε έντονα αλκοόλ και παραπατούσε συνεχώς, ενώ είχε άγριες διαθέσεις όταν οι αστυνομικοί την προέτρεψαν να έρθει στην σκηνή του ατυχήματος.

Η 30χρονη ήταν αδύνατο να δώσει κατάθεση, ενώ έβριζε συνεχώς τους Αστυνομικούς. Την ώρα που προσπάθησε να την βάλει ο Αστυνομικός σε περιπολικό αυτή τον δάγκωσε με αποτέλεσμα να μεταφερθούν και οι δύο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο Αστυνομικός έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Η 30χρονη πέρασε το βράδυ στο κελί του Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού, ενώ μόλις είναι σε θέση να δώσει κατάθεση αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερη.

offsite.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis