Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:21 | 30/08/2015

Στις 2.30 τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας σε περιοχή της Λευκωσίας, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει. 

Ο εν λόγω οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και προχώρησε προς διασταύρωση η οποία ελέγχεται από φώτα τροχαίας, παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη και εισερχόμενος στη διασταύρωση, χτύπησε με ερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε σε εξ αντιθέτου ερχόμενο αυτοκίνητο. 

Στη συνέχεια, το πρώτο όχημα, εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος και κινήθηκε στην αντίθετη φορά κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας. 

Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο οδηγείτο από 21χρονο, έχοντας ως συνοδηγό 22χρονο. 

Ο οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 86μg%, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 94μg% αντί 9μg% που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο.

Ο 21χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Από το δυστύχημα προκλήθηκαν ζημιές στα τρία οχήματα και ελαφριοί τραυματισμοί των επιβαινόντων των δύο οχημάτων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν. 

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

http://www.ant1iwo.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis