Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 08/07/2018

Τελειωμό δεν έχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα τα περιστατικά με τουρίστες που διακομίζονται στο νοσοκομείο Ζακύνθου σε κατάσταση μέθης και οι οποίοι όχι απλά και μόνο προβαίνουν σε βανδαλισμούς στο χώρο εντός του νοσοκομείου ή καταστρέφουν ασθενοφόρα και εξοπλισμό αλλά θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του ιατρικού προσωπικού και των εργαζομένων.
Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η πρώτη χρονιά που γίνεται κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα αποδίδεται στην παντελή απουσία φύλαξης του νοσοκομείου κάτι που το καθιστά ανοχύρωτο με έναν υπάλληλο ιδιωτικής ασφαλείας και μόνο για τις νυχτερινές ώρες, τόσο στα Επείγοντα, όσο και στις Κλινικές.

[custom:google-ads]

Αποπειράθηκε να κλέψει ασθενοφόρο
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε ένα από αυτά Βρετανός τουρίστας σε κατάσταση μέθης και σε ψυχοσωματική διέγερση, αφού προκάλεσε υλικές ζημιές στο χώρο των ΤΕΠ και κινήθηκε απειλητικά προς τους εργαζόμενους (γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς), αποπειράθηκε να κλέψει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο οποίο προκάλεσε αρκετές ζημιές. Ακινητοποιήθηκε με δυσκολία από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τον μοναδικό υπάλληλο ιδιωτικής ασφάλειας και ακολούθως συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού πρώτα είχε καταφέρει να χτυπήσει ειδικευόμενη ιατρό.

Χτύπησε νοσηλευτή
Στο άλλο περιστατικό, πάλι Βρετανός τουρίστας, διακομίστηκε από την Αστυνομία σε κατάσταση μέθης και σε ψυχοσωματική διέγερση. Μετά την αποχώρηση της Αστυνομίας, απειλούσε εργαζόμενους στο ΤΕΠ (γιατρούς και νοσηλευτές), χτύπησε τραυματιοφορέα, προσπάθησε να προβεί σε βανδαλισμούς στο κτίριο, αναστάτωσε νοσηλευόμενους στην Παθολογική κλινική που ανέβηκε, χτυπούσε το κεφάλι του στο πάτωμα και όποιος τον πλησίαζε γινόταν επιθετικός μέχρι τελικά να συλληφθεί από την Αστυνομία.

Πηγή: imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis