Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 12/06/2017

Υπολείμματα δεύτερης σφαίρας βρέθηκε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος, μέσα στο προαύλιο του σχολείου του, στο Μενίδι

Η δεύτερη σφαίρα εντοπίστηκε στη ταράτσα του σχολείου ενώ διάσπαρτοι κάλυκες βρέθηκαν και έξω απο το σχολείο και στα γύρω στενά γύρω από το σχολείο.

Εξελίξεις υπήρξαν και σε δικαστικό επίπεδο με την απόφαση να αφέθηκε ελεύθερος ο 23χρονος που είχε συλληφθεί για άσκοπους πυροβολισμούς μετά από ομολογία του.

AdTech Ad

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκανε δεκτό το αίτημά του νεαρού για τριετή αναστολή εκτέλεσης της ποινής που του επιβλήθηκε.

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορος του, Γιάννης Γλύκας, είχε αποσύρει το αίτημα εξαίρεσης κατά της έδρας του δικαστηρίου, θεωρώντας πως η ποινή αλλά και αρχική άρνηση του δικαστηρίου να δώσει αναστολή είναι συνέπεια του κλίματος που έχει διαμορφωθεί μετά το τραγικό περιστατικό με τον 11χρονο Μάριο.

Πριν από την παραπάνω εξέλιξη η είχε διακοπεί η διαδικασία χωρίς να κηρυχθεί το πέρας και πλέον αναμένεται να ανέβει στην έδρα διαφορετική σύνθεση, προκειμένου να συζητηθεί το αίτημα.

Ο συνήγορος του καταδικασμένου νεαρού εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του 11χρονου.

Ο κατηγορούμενος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ομολόγησε ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και όχι με πιστόλι, από το οποίο προήλθε η σφαίρα που σκότωσε το 11χρονο αγόρι.

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis