Μεσολόγγι: Ολονύκτια καταδίωξη με τραυματισμούς αστυνομικών

ΑΝΔΡΑΣ "ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ" ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ
Μεσολόγγι: Ολονύκτια καταδίωξη με τραυματισμούς αστυνομικών

Περιπετειώδης ήταν η περασμένη νύχτα στο Μεσολόγγι όταν ένας άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά σε δυο σπίτια, ευτυχώς χωρίς επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.aixmi-news.gr, στις 1 μετά τα μεσάνυχτα ο άνδρας «επισκέφθηκε» τα σπίτια αυτά πιθανά επειδή είχε διαφορές με κάποιους από τους ενοίκους και αφού δημιούργησε πρώτα φασαρία, στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει φωτιά. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία τον αναζήτησε και τον εντόπισε στο Αιτωλικό. Ο ίδιος φυσικά προσπάθησε να ξεφύγει και ακολούθησε καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου, των Α.Τ. Αιτωλικού και Μεσολογγίου και της Τροχαίας που πήραν μέρος στην επιχείρηση, κατάφεραν τελικά να τον εγκλωβίσουν όμως εκείνος και πάλι προσπάθησε να ξεφύγει με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δυο περιπολικά προκαλώντας υλικές ζημιές. Στη συνέχεια τραυμάτισε και δυο αστυνομικούς για να καταλήξει στο κρατητήριο της Α.Δ. Αιτωλίας και στη συνέχεια με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου του Ρίου.

Ο συγκεκριμένος έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν, καθώς φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

www.aixmi-news.gr