Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 20/01/2017

Μετά από επίμονες προσπάθειες του διοικητή της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών, η νεαρή γυναίκα που φέρεται να εγκατάλειψε τα τρία κοριτσάκια της, αφήνοντάς τα να περιφέρονται στους δρόμους της πόλης, πείστηκε να προσέλθει στο τμήμα για να ρίξει φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ήδη, εδώ και λίγη ώρα έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια της Πάτρας, όπου οι αστυνομικοί της ζητούν απαντήσεις για την πρωτοφανή της πράξη να εγκαταλείψει τα τρία κοριτσάκια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία βρίσκεται στον καταυλισμό Ασπροπύργου, συμφώνησε να μεταβεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών, παρότι είχε αρνηθεί αρχικά να το κάνει επειδή φοβόταν μήπως μπλέξει επειδή δεν έχει χαρτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω εξέλιξη συνέπεσε με την εντολή που έδωσε πριν λίγη ώρα ο Άρειος Πάγος να διεξαχθεί κατεπείγουσα έρευνα  για το θέμα των εγκαταλελειμμένων ανηλίκων.

Η εντολή του Αρείου Πάγου παρελήφθη πριν από λίγα λεπτά από τον Εισαγγελέα Πατρών.

 

«Δώστε τα για υιοθεσία» φέρεται να είπε η άκαρδη γυναίκα

Στο μεταξύ, ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί συγκλονισμένη την ιστορία των τριών κοριτσιών, δύο νηπίων 2,5 και 1,5 έτους και ενός βρέφους μόλις πέντε μηνών, που εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, το άτομο που τα άφησε στο δρόμο ήταν η ίδια τους η μητέρα, η οποία μάλιστα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την εντόπισαν πως δεν θέλει τα παιδιά της: «Δώστε τα για υιοθεσία», ήταν τα σκληρά λόγια της! 

Είχε προηγηθεί η παρουσία του πατέρα τους στην Ασφάλεια της Πάτρας. Ο 26χρονος άντρας, επίσης από την Αλβανία, πήγε με τον δικηγόρο του ...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα  www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis