Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:58 | 20/01/2017

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νορίου Αιγαίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Τον Ιούλιο του έτους 2016 έλαβαν χώρα επεισόδια ευρείας κλίμακας στο Κέντρο Υποδοχής- Ταυτοποίησης Μεταναστών (hotspot) Λέρου.

Τα επεισόδια αυτά είχαν ως αποτέλεσμα τις μεγάλες υλικές ζημίες στις εγκαταστάσεις του hotspot και την μεγάλη κοινωνική αναστάτωση που προκλήθηκε στο νησί.

Με Απόφαση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η μετάβαση αστυνομικών Διμοιρίας Υποστήριξης της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Μετά από 7μηνη συνεχή παρουσία της Διμοιρίας μας στη Λέρο η Ένωσή μας πέτυχε με τις εμβόλιμες Υπηρεσιακές παρεμβάσεις της και προτάσεις της την επιστροφή της Διμοιρίας στη βάση της και των ανδρών που την απαρτίζουν στις Υπηρεσίες τους.

Αυτό επετεύχθη καθώς με νέα Απόφαση Αρχηγείου καθορίστηκε η αντικατάσταση των ανδρών της Διμοιρίας της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Ευχαριστούμε θερμά το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας που με την Απόφασή του αυτή έδωσε λύση για την Διμοιρία Υποστήριξης και για τα Αστυνομικά Τμήματα που ανήκουν οι άνδρες αυτής, μετά την 7μηνη συνεχή παραμονή τους εκεί.

Επίσης ευχαριστούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) που στήριξε έμπρακτα τις θέσεις μας, επισκεπτόμενη μαζί με εμάς τα Κέντρα Υποδοχής- Ταυτοποίησης Μεταναστών του Νοτίου Αιγαίου διαπιστώνοντας από κοντά τα προβλήματα και συνδράμοντας έτσι την Ένωσή μας στην εξεύρεση εφικτών προτάσεων που από κοινού κατατέθηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα την επίλυση του ζητήματος από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Ο   Πρόεδρος

Θέμης Ι. Καλαμάτας

Ο  Γ. Γραμματέας

Γεώργιος  Π. Στέργου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μισθοδοσία Αστυνομικών - Δείτε όλες τις ημερομηνίες καταβολής της για το 2017

 

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis