Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 29/04/2017

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο Σιάμαλαν επέστρεψε με τον «Διχασμένο» στις σκοτεινές αίθουσες, μεθοδεύοντας ένα διαφορετικό twist και διατηρώντας τη συνεπή παράδοση της φιλμογραφίας του. Όσοι είδαν την ταινία ξέρουν πως ο «Διχασμένος» του Μακαβόι κινείται στο ίδιο σύμπαν με τον «Άφθαρτο» του Μπρους Γουίλις, της ταινίας που το 2000 σύστησε ένα πιο ατμοσφαιρικό, κόμικ σύμπαν, πολύ διαφορετικό από το περιβάλλον της Marvel ή της  DC.

Αν και οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, τελικά ο Σιάμαλαν επιβεβαίωσε πως τον Ιανουα΄ριο του 2019 θα ολοκληρώσει την άτυπη τριλογία του με το επερχόμενο «Glass», τίτλος που προφανώς βασίζεται στον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Σάμιουελ Τζάκσον στην πρώτη ταινία.

«Ολοκλήρωσα το νέο σενάριο» δήλωσε online ο σκηνοθέτης. «Μου πήρε 17 χρόνια αλλά μπορώ πια να απαντήσω τη νο1 ερώτηση που μου κάνουν "Θα γυρίσεις ένα γ#&@μένο σίκουελ του Άφθαρτου ή όχι;" Η νέα ταινία μου θα είναι σίκουελ του "Άφθαρτου" ΚΑΙ του "Διχασμένου". Υπήρξε όνειρό μου να ενώσω τις δυο ταινίες με μία τρίτη». Ο Σιάμαλαν επιβεβαίωσε πως ο Μπρους Γουίλις θα επιστρέψει ως Ντέιβιντ Νταν, μαζί με τις 23(!) προσωπικότητες του Τζέιμς Μακαβόι, την Άνια Τέιλορ-Τζόι και φυσικά τον Σάμιουελ Τζάκσον στο ρόλο του Ελάιζα Πράις, γνωστού κι ως Mr. Glass.

Το «Glass» θα συνδέει τον απρόθυμο ήρωα του Μπρους Γουίλις με το υπερφυσικό Beast του Μακαβόι, ενώ παράλληλα ο Πράις ενδεχομένως να είναι ο σκιερός ενορχηστρωτής μιας διαμάχης που κρύβει μυστικά για τους δύο άντρες. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί για τις 18 Ιανουαρίου 2019.

Πέρα από το όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για τις κόμικ διασκευές, το πράσινο φως στο σίκουελ δόθηκε με δεδομένη την επιτυχία των προηγούμενων ταινιών. Ο «Άφθαρτος», που ακολούθησε την υπερεπιτυχημένη «Έκτη Αίσθηση», απέφερε κέρδος 248 εκατομμυρίων δολαρίων, με τους φαν της ταινίας να ζητούν από τότε συνέχεια, ενώ ο «Διχασμένος» μετρά ήδη 274 εκατομμύρια $ στο παγκόσμιο box office.. 

Μιας και η φημολογία ήταν έντονη εδώ και καιρό οι fans των 2 ταινιών είχαν ήδη βρει κοινά στοιχεία, με έναν χρήστη του Reddit να μας δείχνει πως η ένωση των ταινιών ήταν μπροστά μας από τη στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησε η αφίσα του «Διχασμένου».

cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis