Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:30 | 31/01/2017

Διαβάστε την τοποθέτηση της ΕΚΑ Θεσσαλονίκης για τις θέσεις των Τακτικών Μεταθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για το 2017, οι οποίες ανακοινώθηκαν σήμερα.

 

Για άλλη μία φορά, δυστυχώς πάλι η Θεσσαλονίκη, που αποτελεί την πιο αδικημένη περιοχή στην Ελλάδα από αστυνομικής πλευράς, αδικήθηκε, αφού οι θέσεις Μεταθέσεων με τις οποίες η ηγεσία θα ενισχύσει τη ΓΑΔ Θεσσαλονίκης είναι μόλις 30, ενώ βέβαια οι κενές οργανικές θέσεις είναι πολλαπλάσιες.

Όπως εύκολα αποδεικνύεται, ο μοναδικός χειρισμός από πλευράς της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, όσον αφορά τις θέσεις, που ήταν η μετάβαση του Προέδρου και του Α’ Αντιπρόεδρου στην Αθήνα και την επίσκεψή τους με εκπρόσωπο από το γραφείο του Υπουργού δεν ήταν πετυχημένη και δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.

Θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν και άλλες πιο σκληρές συνδικαλιστικές δράσεις, εκτός από μία εθιμοτυπική συνάντηση μόνο 2 συνδικαλιστών με την ηγεσία, ολιγόλεπτης διάρκειας.

Πέρυσι που και πάλι είχαμε την ίδια αντιμετώπιση με μικρό αριθμό Αστυνομικών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αποφάσισε να πραγματοποιηθεί μια ετεροχρονισμένη, «κατόπιν εορτής» μικρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην οποία μετείχαν δυστυχώς οι εκλεγμένοι και ελάχιστος αριθμό συναδέλφων…

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας να λάβει υπόψη τις τεράστιες ανάγκες της συμπρωτεύουσας και πως εξαιτίας των πολλών πολυεπίπεδων ελλείψεων αυτών, οι συνάδελφοι επιβαρύνονται καθημερινά σε πολλούς τομείς και βρίσκονται σε άσχημη θέση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis