Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:52 | 31/01/2017

Με 36 συνολικά αστυνομικούς πρόκειται να ενισχυθούν τους επόμενους μήνες (τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη) οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης μετά και τις Τακτικές Μεταθέσεις που ανακοινώθηκαν την Τρίτη (31/1).

Συγκεκριμένα η κατανομή των ατόμων ανά νομό έχει ως εξής:

Νομός Χανίων: 7

Νομός Ρεθύμνου: 11

Νομός Ηρακλείου: 11 

Νομός Λασιθίου: 7

Σχολιάζοντας τις τακτικές μεταθέσεις, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Γιώργος Πικράκης ανέφερε ότι: Είμαστε ικανοποιημένοι σε σχέση με τα άτομα που τόσα χρόνια κατέβαιναν στις τακτικές μεταθέσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λυθεί το πρόβλημα της λειψανδρίας των αστυνομικών υπηρεσιών. Σίγουρα αυτά τα 11 άτομα αν κατανεμηθούν σωστά θα δώσουν κάποια ανάσα σε υπηρεσίες που ασφυκτιούν.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης, μιλώντας στο ekriti.gr δήλωσε ικανοποιημένος από αριθμό των αστυνομικών που πρόκειται να έρθουν στις υπηρεσίες της ΔΑ Λασιθίου ωστόσο επανέλαβε ότι τα κενά παραμένουν πολλά. Είναι όμως ένα πρώτο βήμα και ελπίζουμε στο μέλλον να έρθουν κι άλλοι και γι'αυτό οι προσπάθειες της Ένωσής μας θα συνεχιστούν, συμπλήρωσε. 

Ο αριθμός για εμάς είναι ικανοποιητικός σε σχέση με άλλες χρονιές, ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνης, Νίκου Μαλλιαρού ο οποίος με τη σειρά του άφησε να εννοηθεί ότι τα προβλήματα δεν θα λυθούν.  

Τέλος, η Μαρία Ξενικάκη, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων σχολίασε ότι: Η έλλειψη προσωπικού είναι μεγάλη και τα άτομα που θα έρθουν είναι λίγα, είναι όμως μία μικρή ανάσα. Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, θα μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερη ενίσχυση.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ι. Παπαδάκης

 www.ekriti.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis