Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 01/02/2017

Ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, Νίκος Ίμβρος

Μετά από μια σειρά άδικων κατανομών, που στην πλειοψηφία τους «έριχναν» την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, οι συντονισμένες ενέργειες του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρη Γερακαράκου και του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, Νίκου Ίμβρου, έφεραν αποτέλεσμα, μια και ο νομός Καβάλας θα ενισχυθεί με επτά νέους αστυνομικούς, όπως προέκυψε χθες το μεσημέρι στη διαδικασία των τακτικών μεταθέσεων για το 2017 σύμφωνα ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

«Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας θα είχαμε τέσσερις μεταθέσεις, όμως το βράδυ λάβαμε άλλες δύο ως νομός και επειδή υπάρχει συνάδελφος, που «τραβάει» και τον σύζυγό της, ουσιαστικά έχουμε 7 μεταθέσεις για την Καβάλα. Είναι επιτέλους μια καλή κατανομή, αν σκεφτεί κανείς ότι τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μία ή… καμία μετάθεση».

Ο κ. Ίμβρος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, κ. Γερακαράκο κι εξέφρασε την ελπίδα ότι θα έρθουν κι άλλοι αστυνομικοί στην Καβάλα στις έκτακτες μεταθέσεις του φθινοπώρου του 2017. «Είναι ένα σημαντικό νούμερο, μια καλή αρχή, αφού είχαμε πολύ μεγάλες ελλείψεις τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα δούμε άμεσα αλλαγές, αφού χρειάζεται να υπάρξει συνέχεια και στις επόμενες τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις. Αν οι αριθμοί μεταθέσεων μείνουν σ’ αυτά τα επίπεδα για την επόμενη διετία, τότε θα καλυφθούν τα κενά των 25 – 30 ατόμων, που λείπουν από τον νομό μας».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας έκανε λόγο για κενά σε όλο τον νομό και είπε ότι θα γίνει μια καλή εσωτερική κατανομή, ενώ η ανταπόκριση που υπάρχει από το Αρχηγείο, θα φέρει και στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού ενίσχυση τόσο για το νησί της Θάσου (στον Λιμένα) όσο και για το αεροδρόμιο της Καβάλας, διάστημα στο οποίο υπάρχει αυξημένο τουριστικό ρεύμα και αύξηση των πτήσεων τσάρτερ.

Δημήτρης Μπουντάς

xronometro.com

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis