Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 28/07/2016

Διαβάστε την ανάκοινωση που εξέδωσε η ΠΟΑΣΥ:

Κύριε Αρχηγέ,

Κραυγή αγωνίας εκφράζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, με το από 25/07/2016 έγγραφό της, σχετικά με τις αθρόες και υπέρμετρες μετακινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας. Μετακινήσεις, που σε πολλές των περιπτώσεων αγγίζουν τα όρια του παραλόγου και της υπηρεσιακής δυστοκίας.

Η Ομοσπονδία μας, αντιλαμβανόμενη την έντονη ανησυχία που εκφράζεται από την Πρωτοβάθμια Οργάνωσή μας, παρακαλεί, όπως αξιολογήσετε τις πραγματικές υπηρεσιακές και επιχειρησιακές ανάγκες, προκειμένου να παύσει αυτή η αλόγιστη διασπορά των δυνάμεων διότι η ιστορία των τελευταίων ετών αυτό έχει καταδείξει. Ειδικότερα, θα πρέπει συνεκτιμηθούν οι πραγματικές ανάγκες αστυνόμευσης της οικείας Διεύθυνσης Αστυνομίας και στο μέτρο του εφικτού, να αποφευχθούν οι συνεχείς μετακινήσεις της Διμοιρίας Υποστήριξης και της Ο.Π.Κ.Ε οι οποίες δυνάμεις αποτελούν την αιχμή του δόρατος για κάθε Διεύθυνση και οι καταγγελίες από όλες τις συνδικαλιστικές ενώσεις της Χώρας αναφέρονται στην υπερκόπωση αυτών των δυνάμεων λόγω υπεραπασχόλησης.

Εκτιμούμε πως αυτή τη φορά ότι θα πρυτανεύσει η λογική έναντι της υπερβολής και πως το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας θα ενστερνιστεί αυτές τις απόψεις που κινούνται στο πνεύμα του εύρυθμου της λειτουργίας των υπηρεσιών, του ανθρωπίνου δυναμικού, αλλά και της κοινωνίας των πολιτών για επαρκή αστυνόμευση.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Συνημμένα:

 
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (Ε.Α.Υ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.pdf)Ε.Α.Υ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis