Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:06 | 06/05/2015
Τελικά οι μετανάστες δεν εξαφανίζονται από την Ελλάδα, όπως είχε δηλώσει η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου και τώρα πλέον βλέπει τον κίνδυνο να καταρρεύσουν οι δομές από την αθρόα μεταναστευτική εισροή στη χώρα. 
Αυτή τη φορά όμως η αναπληρώτρια υπουργός και πάλι προκάλεσε λέγοντας πως υπάρχει επιτακτική ανάγκη για την ψήφιση των δύο διατάξεων και της τροπολογίας που έχουν κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση. 
 
Αυτές όμως οι διατάξεις προβλέπουν παράκαμψη των διαγωνιστικών διαδικασιών, ώστε να γίνουν οι έκτακτες προσλήψεις προσωπικού, αλλά και οι μετακινήσεις δημοτικών αστυνομικών. 
 
Ουδείς όμως και ούτε η υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν μας εξηγεί πως θα αποφευχθούν τα φαινόμενα του παρελθόντος και παλαιότερων κυβερνήσεων, να προσλαμβάνονται για έκτακτες περιπτώσεις τα λεγόμενα "δικά μας παιδιά". 
 
Ωστόσο, η κα Χριστοδουλοπούλου κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση πως δεν έκανε τίποτα για να απορροφηθούν τα κοινοτικά κονδύλια, ώστε να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες μεταναστευτικές ροές. 
 
newsit.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis