Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:34 | 16/11/2019

Ανησυχία προκαλεί στο Λιμενικό και στην Αστυνομική Διεύθυνση το επεισόδιο που έγινε πριν από δύο μέρες μπροστά από το νέο λιμάνι της Πάτρας και το οποίο είδε τα φώτα της δημοσιότητας, αφού πέρασαν δύο 24ωρα. 

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, δύο αλλοδαποί μετανάστες έκαναν επίθεση σε άνδρες της αστυνομίας και συγκεκριμένα της ομάδας "Λ" που έχει συσταθεί για να επιτηρεί το μεταναστευτικό και την κίνηση μπροστά από το νέο λιμάνι. 

Οι αστυνομικοί έκαναν περιπολία στην Ακτή Δυμαίων, όταν δέχτηκαν επίθεση με τα χέρια από δύο μετανάστες και στη συνέχεια ο ένας εξ αυτών πέταξε πέτρα εναντίον τους, αλλά και στο περιπολικό που υπήρχε στο σημείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι μετανάστες φοβήθηκαν τη σύλληψη από τους άνδρες της αστυνομίας. 

Οι αστυνομικοί κάλεσαν στη συνέχεια ενισχύσεις και έγινε η σύλληψη των μεταναστών. Όπως αναφέρουν πηγές από την Αστυνομία και το Λιμενικό τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μία έντονη κίνηση στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια μπροστά από το νέο λιμάνι, κάτι που συσχετίζουν με την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την κυβέρνηση με το διασκορπισμό των μεταναστών στην ενδοχώρα και σε διάφορες δομές από τις οποίες όμως οι μετανάστες φεύγουν. 

patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis