Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:58 | 26/09/2015
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας,μιλώντας στο Mega για το μεγάλο πρόβλημα των ανεξέλεγκτων ροών μεταναστών και επεσήμανε: «Για να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες πρέπει να βοηθήσουμε τους πληθυσμούς που υφίστανται την προσφυγική πίεση, αλλιώς δημιουργείς χώρο να βγουν ακροδεξιά, ξενοφοβικά και ρατσιστικά στοιχεία».

Ο κ.Μουζαλάς πρόσθεσε : “Το 82% όσων έρχονται στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες.Στη Μικρασιατική καταστροφή η βουλή είχε γεμίσει πρόσφυγες, στο προαύλιο, στα έδρανα παντού, είχε γίνει σαν το «Ταε Κβον Ντο». Προσφυγικός λαός είμαστε…Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια. Χρειάζεται αρωγή. Χρειάζεται υπομονή και οι πολίτες έχουν επιδείξει υπομονή και αλληλεγγύη παρά τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που έχουν υπάρξει». 

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είπε πως πρέπει «να φτιάξουμε υποδομές υποδοχής που θα καλύψουν πιθανές ροές το καλοκαίρι», καθώς θα μειώνονται οι ροές το χειμώνα, ενώ πρόσθεσε «πως υπάρχει σκέψη να ανοίξει ο Έβρος», με καταγραφές από τα χερσαία σύνορα.


 
http://www.onalert.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis