Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 18/05/2018

Η Ένωση Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

 

Η Ένωσή μας καταγγέλλει, για άλλη μια φορά τον τρόπο με τον οποίο διατάσσεται να πραγματοποιηθεί η μεταφορά της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής, του Τμήματος Αλλοδαπών Ν/Α Αττικής, του Τμήματος Διαβατηρίων Ελληνικού του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Ν/Α Αττικής και ιδιαίτερα του A.T. & T.A. Ελληνικού, οι οποίες πραγματοποιούνται με διαταγές γραφείου και σχετικές επί σχετικών πάντοτε με συντομότερες ημερομηνίες μεταστέγασης αρχικά από 10/09/2018 εν συνεχεία 10/06 και με νεότερη απαρέγκλιτα την Τρίτη 05/06/2018, χωρίς να λαμβάνεται υπ όψιν η πραγματική εικόνα και ανάγκες των μεταστεγαζόμενων υπηρεσιών.

Επισημαίνεται ότι το υπουργείο είχε ενημερωθεί από το 2016 έπειτα από την ανάδειξη του επενδυτή για την επικείμενη μεταστέγαση των υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Ενώ ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας από την πρώτη στιγμή πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους τοπικούς άρχοντες προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε κτιριακές εγκαταστάσεις στις οποίες θα μπορούν να μεταφερθούν οι Υπηρεσίες της νοτιοανατολικής, χωρίς προβλήματα, μετά το σχέδιο για την αναδιάρθρωση, φαίνεται ότι από υπηρεσιακής πλευράς όλα αφέθηκαν στον αυτόματο πιλότο και έτσι φτάσαμε σε σημείο την τελευταία στιγμή να προσπαθούμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.

Η Ένωσή μας, ζητά τις παρεμβάσεις της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας προκειμένου να βρεθεί λύση ή ακόμα και παράταση της μεταφοράς, ειδικά των υπηρεσιών που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του πρώην Αερολιμένα Ελληνικού ως ότου να επισκευαστεί και δοθεί έτοιμο προς χρήση το κτίριο που παραχώρησε στην Αργυρούπολη, έπειτα από ενέργειες της ένωσής μας, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Ιωάννης ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ εδώ και περίπου ένα χρόνο στο οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία εργασία, αλλά και το Α.Τ. Βούλας για το οποίο δεσμεύτηκε για την ανακατασκευή του ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ προκειμένου να μεταστεγασθεί το α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής.

Προειδοποιούμε ότι η συνένωση των Υπηρεσιών των Α.Τ. & Τ.Α. Ελληνικού με τα αντίστοιχα Α.Τ. & Τ.Α. Αργυρούπολης είναι πρακτικά αδύνατον να πραγματοποιηθεί διότι το κτίριο επί μισθώματος στην Αργυρούπολη είναι ακατάλληλο, από πλευράς τόσο τοποθεσίας όσο και ασφαλείας, στερείται επαρκών χώρων ακόμη και για την εγκατάσταση του αρχείου (φάκελοι, κατασχεθέντα, όπλα, πειστήρια, υπηρεσιακός εξοπλισμός κτλ), δεν έχει ασανσέρ προκειμένου να εξυπηρετούνται τα άτομα ΑΜΕΑ διότι η χρήση του γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Θεωρούμε ότι η παρέμβαση του Αρχηγού ίσως είναι αρκετή έτσι ώστε να δοθεί παράταση για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου η μεταφορά αυτών των Υπηρεσιών να γίνει χωρίς προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο τους.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                             ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis