Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 19/02/2018

Άστατος αναμένεται ο καιρός σήμερα Καθαρά Δευτέρα με υψηλές ωστόσο θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία υπό βροχή αναμένεται να πετάξουν χαρταετό πολλοί κάτοικοι της χώρας, με βροχές, ενώ στα βόρεια ορεινά θα σημειωθούν και χιόνια.

Στην Αττική προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, η θερμοκρασία από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, η θερμοκρασία από 06 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ήπειρος, δυτική Στερεά, Ιόνιο
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι νότιοι 3 με 4 και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στα βόρεια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχές στη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το βράδυ στα βόρεια βόρειοι η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis