Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:18 | 12/03/2017

Με ένα σμπάρο έπιασαν… τρία «τρυγόνια» οι αστυνομικοί του Α΄ τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, που εντόπισαν στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας τρεις νεαρούς Αλβανούς οι οποίοι είχαν περάσει παράνομα στη χώρα μας παρά τα μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε βάρος τους.

Μάλιστα, σε βάρος και των τριών αλλοδαπών ηλικίας 29, 26 και 24 χρόνων εκκρεμούσαν και καταδίκες αποφάσεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικά ο 29χρονος, είχε καταδικαστεί δυο φορές από τα Μονομελή Πλημμελειοδικεία Φλώρινας και Κατερίνης που του είχαν επιβάλει συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ,

Αλλά και σε βάρος των άλλων δυο αλλοδαπών είχαν επιβληθεί ποινές για τον ίδιο λόγο. Σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και σε βάρος του 24χρονου καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας που έδωσε εντολή να εξαγοράσουν τις ποινές και να απελαθούν ή να οδηγηθούν στη φυλακή.

 

protothema.gr

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis