Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:53 | 02/08/2019

Με ένα σκάφος, φουσκωτό, με καρίνα, ταχύπλοο καταδιωκτικό, μήκους 17 μέτρων θα εφοδιαστεί το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου. Αυτό γνωστοποίησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο κ. Πλακιωτάκης είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι το σκάφος είναι επιχειρησιακό, σε ρόλο αστυνόμευσης και μπορεί να ανταποκριθεί σε πολύ σύντομο χρόνο σε περιστατικά καταδιώξεων και εκτιμά ότι σε δυο βδομάδες θα παραδοθεί στο Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, όπου θα παραμείνει μόνιμα.

[custom:google-ads]

«Μόνιμος στόχος είναι να εξοπλιστούν με προσωπικό και τεχνικά μέσα και τα τρία Λιμεναρχεία του νομού Λασιθίου. Θα καταγραφούν οι ανάγκες σε εξοπλισμό, πλωτά μέσα και προσωπικό και είμαστε διατεθειμένοι να συνδράμουμε, εξασφαλίζοντάς τα είτε από δημόσιους είτε από ιδιωτικούς πόρους… Πρώτη προτεραιότητά μου είναι η ενίσχυση των Υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος στο νομό. Μέσα στον Αύγουστο θα παραδοθεί το ταχύπλοο σκάφος στο Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου. Αντίστοιχο σκάφος απέκτησε το προηγούμενο διάστημα και το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας», είπε ο υπουργός.

Πηγή: anatolh.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis