Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 21/03/2017

Το κείμενο που ακολουθεί εστάλη από αναγνώστη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr

Συνάδελφε, συναδέλφισσα!

Απίστευτα νέα!
 Η Αστυνομία σώθηκε! Λύθηκαν όλα τα προβλήματα!

Μετά τον τόσο ντόρο των τελευταίων μερών/μηνών/ετών σχετικά με το ζήτημα των Ανθυπαστυνόμων, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το νέο βαθμολόγιο που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τεμπεληδες βαθμοθήρες, εεε συναδέλφους!

Καταρχάς ο βαθμός του Αστυφύλακα πρέπει να καταργηθεί τάχιστα, διότι εμείς ως Αστυνομία ακολουθούμε το στρατό όπως λένε ορισμένοι πολύ καλοί γνώστες των πραγμάτων (φωστήρες).

Έτσι η Σχολή Αστυφυλάκων οφείλει να ονομαστεί, κατά τα πρότυπα του Στρατού πάντα,  ως Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αστυνομίας. Θα έχουμε τη δική μας Σ.Μ.Υ.Α.. Σ.Μ.Υ.Α. και μοναδική ένα πράγμα!

Οι σπουδαστές που θα αποφοιτούν από τη Σ.Μ.Υ.Α. θα ονομάζονται κατευθείαν Υπαρχιφύλακες. Οι Υπαρχιφυλακες θα έχουν προοπτική να φτάσουν μέχρι το βαθμό του Στρατηγού, όχι μόνο του Αντιστράτηγου που τερματίζει η ιεραρχία σήμερα.

Χατίρι δε χαλάμε, τσιγκουνιές δεν κάνουμε. Και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή εξέταση μετά την αποφοίτηση από τη Σ.Μ.Υ.Α.!

Φοβερό;

Να αλλάξει επιτέλους αυτό το: φας πιεις Αστυφύλακας θα βγεις, και να γίνει: φας πιεις Στρατηγός θα γίνεις.

Επισης, η οργανική θέση που θα κατέχουν οι απόφοιτοι της Σχολης Υπαξιωματικών θα ειναι πάντα η χαμηλοτερη δυνατή και έτσι θα φτάσουμε σε κάποια χρόνια να δούμε Ταξίαρχο σε Αστυνομικό Τμήμα!

Φοβερό πάλι;


Όσον αφορά τώρα τους αστυνομικούς που θα αποφοιτούν από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, θεωρώ ότι πρέπει να απονέμεται σε όλους τιμητικά κατά την αποστρατεία τους, ο τίτλος του Υπουργού Δημόσιας Τάξης. Να ικανοποιηθούν και αυτοί οι άνθρωποι ρε παιδί μου. Ψυχή δεν έχουν;


Μ αυτό το βαθμολόγιο η αστυνομία θα γεμίσει γαλόνια και θα ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα που λένε και στα παραμύθια.

Αυτό βέβαια μέχρι να αρχίσουν να τάζουν πάλι κάτι συνδικαλισταράδες (για ψηφοθηρικους σκοπούς) σε βητάδες και Ανθύπες περισσότερα γαλόνια..

Χωρίς εξετάσεις μιλάμε πάντα μην ξεχνιόμαστε!
 Γιατί οι εξετάσεις είναι άχρηστες και δεν έχουν την παραμικρή σημασία. Δεν είναι κριτήριο το διάβασμα κυριες και κύριοι συνάδελφοι.

Ναι ναι. Καλά ακούσατε. Και καλο θα ήταν κι αλλά επαγγέλματα να ακολουθήσουν το φωτεινό παράδειγμα της Αστυνομιας.

Για παράδειγμα, οι μαίες πρέπει να γίνονται μετά από κάποια χρόνια (όχι πολλά αν είναι δυνατό) αυτόματα γυναικολόγοι και οι ελαιοχρωματιστές αντίστοιχα πολιτικοί μηχανικοί.

Μόνο στην Αστυνομία να είμαστε τυχεροι και να εξελισσόμαστε χωρις κόπο και προσπάθεια;


Ουστ κοπρίτες όλοι! Σα δε ντρέπεστε...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis