Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:45 | 15/05/2015
Βροχή τα αιτήματα άρσης περιοριστικών όρων στην προηγούμενη συνεδρίαση για τη δίκη της Χρύσης Αυγής από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων.
 
Σήμερα στις 11:00 αναμένεται να ξεκινήσει η τέταρτη συνεδρίαση του δικαστηρίου. 
 
Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής έθεσαν το θέμα της μεταφοράς της αίθουσας της δίκης, η πρόεδρος όμως το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι «έχουμε ήδη τοποθετηθεί, θα υπάρχει νέα αίθουσα τον Σεπτέμβριο».
 
Οι νεοδιορισθέντες συνήγοροι είχαν θέσει ζήτημα ακυρότητας της διαδικασίας, ζητώντας να τους δοθεί αρκετός χρόνος προκειμένου να ενημερωθούν για την ογκωδέστατη δικογραφία.
 
Ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου,Τάκης Μιχαλόλιας, υποστήριξε ότι παρανόμως του έχει επιβληθεί ο όρος του κατ'οίκον περιορισμού ζήτησε να αντικατασταθεί ο επίμαχος όρος με κάποιον άλλο.
 
Άρση περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση ζήτησε ο συνήγορος του υποστηρίζοντας ότι οι συνθήκες πλέον έχουν αλλάξει. Επισήμανε ότι ο Δημήτρης Κουκούτσης δεν είναι πλέον βουλευτής, δεν έχει άλλα εισοδήματα, είναι οδοντίατρος στο επάγγελμα και πρέπει να εργαστεί ζητώντας να αρθεί ο κατ'οίκον περιορισμός που του έχει επιβληθεί.
 
Επίσης, άρση των περιοριστικών όρων ζήτησαν οι συνήγοροι των Μιχάλη Αρβάνιτη, της Ελένης Ζαρούλια και του Αντώνη Γρέγου.
 
Η πρόεδρος του δικαστηρίου διέκοψε την ακροαματική διαδικασία για σήμερα, απαντώντας και στα αιτήματα παραγόντων της δίκης και των τοπικών αρχών για μεταφορά της έδρας του δικαστηρίου από τις φυλακές Κορυδαλλού στο εφετείο της Αθήνας.  
 
thetoc.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis