Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:13 | 14/04/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

 

Την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Ομαδική Εθελοντική Αιμοδοσία στο Α.Τ. Ωρωπού,

με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής  μας.

Να επισημάνουμε, ότι είναι η πρώτη φορά που η Ένωση μας διεξάγει Ομαδική Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία λαμβάνει χώρα εκτός της έδρας της, δίνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την ευχέρεια στους συναδέλφους των απομακρυσμένων Υπηρεσιών αρμοδιότητας μας, να συμμετάσχουν σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό πλέον της Ένωσης μας, που λόγω της απόστασης αδυνατούσαν να παρευρεθούν. Τα αποτελέσματα της Αιμοδοσίας στο Α.Τ. Ωρωπού ήταν η συγκέντρωση αρκετών φιαλών αίματος, που θα διατεθούν στα μέλη μας και στις οικογένειές τους, εφόσον το έχουν ανάγκη

Το Προεδρείο ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφους που για άλλη μια φορά στήριξαν την ομαδική εθελοντική αιμοδοσία και καλεί ταυτόχρονα, όσα  μέλη και  φίλοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπό τους.

Επισημαίνουμε ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας λάβαμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ. για την προστασία από τον Covid-19.

Ενημερώνουμε, πως στο νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» (Γ' Περιφερειακό κέντρο αιμοδοσίας οδός Λ. Μεσογείων 154, τηλ. 2107778859) υπάρχει ανοικτή καρτέλα με την επωνυμία ¨Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής¨ και είναι ενεργή καθημερινά         (08:30΄ π.μ. έως 06:00΄ μ.μ. & Σ/Κ - αργίες 08:30΄ π.μ. έως 02:00΄ μ.μ.) για όποιον/α επιθυμεί να μεταβεί και να γίνει εθελοντής αιμοδότης!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis