Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στο 4ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στο 4ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της αντιπροσωπευτικής ομάδας πετοσφαίρισης γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στο 4ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Πράγα της Τσεχίας υπο της αιγίδα της U.S.P.E.

Η ομάδα μας έδωσε το παρόν και κατατάχθηκε στη 4η θέση.

Στη φάση των ομίλων, παρά την ήττα απο την ομάδα της Ρωσίας, με δύο νίκες επι των ομάδων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουγγαρίας κατέκτησε της 2η θέση και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση.

Στον ημιτελικό απέναντι στην οικοδέσποινα ομάδα της Τσεχίας, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, η ομάδα μας ηττήθηκε και δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Στον μικρό τελικό αντιμετώπισε την εξίσου δυνατή ομάδα της Γερμανίας και ηττήθηκε με αποτέλεσμα να καταλάβει την 4η θέση.

Η παρουσία της ομάδας μας ήταν αξιοπρόσεκτη και απέσπασε ευμενή σχόλια από όλες τις αποστολές.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι η παρουσία του διαιτητή μέλους μας Βελώνη Γεωργίου που έδωσε το παρών στη διοργάνωση και θα διαιτητεύσει τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Τσεχία και τη Ρωσία.

Ο Πρόεδρος Τζατζάκης Γεώργιος θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα στελέχη της αποστολής αθλήτριες, προπονητές, συνοδούς για ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Ελληνικής Αστυνομίας σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.