Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 01/05/2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, (30 Απριλίου 2018), διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώθηκε από το Εθνικό Τμήμα CEPOL της Αστυνομικής Ακαδημίας με θέμα, «Εθνικό Διαδικτυακό Σεμινάριο για τους Έλληνες συμμετέχοντες του Προγράμματος Ανταλλαγής CEPOL 2018, στην ελληνική γλώσσα» (National Webinar for the Greek appointed participants of CEPOL Exchange Programme 2018 - in Greek).

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, με την υποστήριξη του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κατάρτιση στον τομέα της Επιβολής του Νόμου – CEPOL, με τη συμμετοχή Αξιωματικών και προσωπικού του Εθνικού Τμήματος CEPOL καθώς και υπαλλήλου των Τελωνείων Ηρακλείου, ως ομιλητών.

Απευθύνθηκε σε υπαλλήλους των Αρχών Επιβολής του Νόμου (Αστυνομικούς, Λιμενικούς, Υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, Δικαστικούς, κ.λπ.), οι οποίοι έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής της CEPOL.

[custom:google-ads]

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των συμμετεχόντων και των Υπηρεσιών τους αναφορικά με το πρόγραμμα και τα πλεονεκτήματά του με στόχο την βέλτιστη συνεργασία και την ανταλλαγή χρήσιμων πρακτικών μεταξύ των συμμετεχόντων των Κρατών - Μελών.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με τη χρήση των εργαλείων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης του Ηλεκτρονικού Δικτύου της CEPOL, ενώ την παρακολούθησαν, ενώ το παρακολούθησαν (35) Έλληνες χρήστες.

Η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την CEPOL και το Εθνικό Τμήμα της, θα συνεχίσει την υλοποίηση παρόμοιων δράσεων και το 2018, με την διοργάνωση ακόμα δύο σχετικών πανευρωπαϊκών εκπαιδεύσεων στην αγγλική γλώσσα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis