Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:04 | 02/02/2019

Στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα ενημέρωσης των Αξιωματικών της Κρήτης που διοργάνωσε η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας με θέμα «Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό – Μισθολόγιο – Βαθμολόγιο»

Η ενημέρωση έγινε από το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο Γιάννη Κατσιαμάκα, τον Αντιπρόεδρο Νίκο Πέτρου και τον Αναπλ. Γενικό Γραμματέα Στέλιο Καρακούδη.

Ειδικότερα συζητήθηκαν και αναλύθηκαν ο Ν.4472/2017 (Α’ 74) «Μισθολογικές ρυθμίσεις ειδικών κατηγοριών λειτουργών και υπαλλήλων του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., καθώς και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και αντιστοίχων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής», το Π.Δ. 81/2016 και συγκεκριμένα οι διατάξεις για το βαθμολόγιο της ΕΛ.ΑΣ., τρόποι υπολογισμού συντάξεων - εφάπαξ, το ασφαλιστικό καθεστώς των εργαζόμενων στα σώματα ασφαλείας, διεκδικήσεις αποφάσεων ΣτΕ – δώρων και επιδομάτων, το διεκδικητικό πλαίσιο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. όπως αυτό διαμορφώθηκε από το πρόσφατο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. τον περασμένο Δεκέμβριο στη Χαλκίδα καθώς και άλλα υπηρεσιακά θέματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis