Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 29/09/2017

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το «2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5×5» Τοπικών Διοικήσεων Δυτικής Μακεδονίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Εν Άθλω», στην Κοζάνη που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.


Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι Ομάδες των Τοπικών Διοικήσεων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, καθώς και οι ομάδες των παιδικών Ακαδημιών Α.Ο. ΚΡΟΚΟΣ και ΔΑΝΑΟΙ.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκε πλήθος ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εκπρόσωποι του οποίου παρέστησαν στην εκδήλωση και τα παρέλαβαν.

[custom:google-ads]


Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει όλους όσους προσήλθαν και προσέφεραν είδη για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ανιδιοτελή τους προσφορά τους: Αθλητικές Εγκαταστάσεις «Εν Άθλω» – Βαρυτιμίδης Ε. Χωλόπουλος Χ. ΟΕ , EXPRESS ΚΤΕΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Ε.Π.Ε. – Πούτας Αχιλλέας, Οινοποιείο Νίκος Γκατζάρας, Καραδήσογλου Κυριακή και ΣΙΑ Ο.Ε., ΣΩΠΗΕΔ.Ε.Η. Σπάρτακος , ΣΩΠ Σπάρτακος Α.Η.Σ. Αγ. Δημητρίου, Α.Η.Σ. Αγ. Δημητρίου, και για την εθελοντική τους συμμετοχή τους: Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης , Ελληνική Ομάδα Διάσωσης/ Παράρτημα Κοζάνης και τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ταμίας του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ Παναγιώτης, οι Διευθυντές Αστυνομίας Κοζάνης Γρεβενών και Φλώρινας, Αστυνομικοί Διευθυντές ΘΕΟΧΑΡΗΣ Χαράλμπος, ΚΕΡΑΜΑΣ Θεόδωρος και ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος, αντίστοιχα.


Επίσης παρέστησαν και συνεισέφεραν ουσιαστικά στην προσπάθεια εκπρόσωποι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομών Κοζάνης και Φλώρινας.


Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών αριθμεί περισσότερα από 400.000 μέλη σε 66 χώρες του κόσμου, ιδρύθηκε το 1950 στην Αγγλία και είναι η μοναδική παγκόσμια οργάνωση αστυνομικών, χωρίς διακρίσεις βαθμού, γλώσσας, φυλής, θρησκείας και χωρίς συνδικαλιστικές ή πολιτικές επιδιώξεις.


Έμβλημα της η φράση «SERVO PER AMIKECO» που στην Εσπεράντο σημαίνει «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» και μεταξύ των άλλων επιδιώξεών της είναι η προσφορά πολύπλευρης συνδρομής στο κοινωνικό σύνολο, καθώς και η ανάπτυξη και καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος.


Κοζάνη, 29-09-2017

  

 

 

 

Πηγή: kozan.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis