Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:01 | 17/12/2016

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς κατάφερε ένας νεαρός οδηγός να «σπάσει» το μπλόκο που είχαν στήσει στην περιοχή Δέμα των Ιωαννίνων οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, οι οποίοι είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά μεγάλου φορτίου ναρκωτικών.

Χρειάστηκε περιπετειώδης καταδίωξη ώσπου το ύποπτο αυτοκίνητο να εγκλωβιστεί στο Καλπάκι και να συλληφθεί ο 25χρονος Έλληνας οδηγός του, για τον οποίο επιβεβαιώθηκε ότι εμπλέκεται στη μεταφορά και διακίνηση σημαντικής ποσότητας χασίς.

Στο πλαίσιο της έρευνας, κατασχέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν δέκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21 κιλών και 350 γραμμαρίων καθώς και δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη κατασχέθηκε μαζί με τρία κινητά που είχε μαζί του, τα οποία εξετάζονται για να εντοπιστούν αυτοί με τους οποίους ερχόταν σε επαφή για να παραδώσει το φορτίο του χασίς. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οκτώ γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» ετοιμαζόταν να διακινήσει στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Αμαλιάδα ένας 30χρονος Έλληνας, όταν ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας που του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του τα ναρκωτικά. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis