Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:18 | 24/02/2019

 
Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του  Πανελλήνιου Συλλόγου καρδιοπαθών παιδιών « Η Καρδιά του παιδιού» και του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: Πόλις ΑΣ Καλλιθέας, της Βουλής των Ελλήνων Βουλής των Ελλήνων Βουλής των Ελλήνων, της ΤΔ Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. 

 
 Παρά την πίεση η ομάδα μας άντεξε και κατέλαβε την 2η θέση. Ευχαριστούμε τον coach Κων/νο ΜΑΡΙΝΑΚΗ  και τους αθλητές μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αγωνιστικά, Κανέλλο ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ιωάννη  ΚΑΡΥΔΑΚΗ, Αχιλλέα ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ, Μιχάλη ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, Θεοφάνη ΤΣΙΚΟΥΡΑ, Ανδρέα ΖΟΛΩΤΑ, Σωτήρη ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ, Φίλιππο ΔΟΥΒΟ, Γεώργιο ΔΕΛΛΙΟ, Δημήτρη ΠΟΛΥΖΟ και Κων/νο ΒΑΡΛΑ.
Οι ομάδες έδωσαν αγώνες ζωής  και προσφοράς. Για την ιστορία τα αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:
Πόλις ΑΣ Καλλιθέας
ΤΔ Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ
Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών
Βουλή των Ελλήνων
Συγχαίρουμε όλες τις ομάδες και ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και αγάπη για τα παιδιά. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον αγαπητό φίλο Αχιλλέα Μπογδανίδη για την ενίσχυση της ομάδας μας. Οι εθελοντές αστυνομικοί νοιάζονται τους συνανθρώπους μας κάνοντας πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη.
 
SERVO PER AMIKECO
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

bloko.gr

 

***ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επεισοδιακή καταδίωξη 2 ατόμων - Προσπάθησαν να εμβολίσουν οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis