Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 20/03/2019

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Κυριακή της Αποκριάς, 10 Μαρτίου 2019, η ετήσια καθιερωμένη χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΑΡΙΩΝ PALACE».

Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Φθιώτιδας - Φωτογραφία 1

     Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, φίλες και φίλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με τους Αντύπα, Αγγελική Ηλιάδη, Χριστίνα Κολέτσα και Πρόδρομο, σε μια βραδιά που έμεινε σε όλους αξέχαστη. 

Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Φθιώτιδας - Φωτογραφία 2

     Ο Πρόεδρος κατά το σύντομο χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε όλο τον κόσμο που γέμισε κυριολεκτικά την αίθουσα, βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές-τέκνα συναδέλφων μας και πλέον φοιτητές που εισήλθαν σε διάφορα ανώτατα και ανώτερα τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας κατά το σχολικό έτος 2017-2018, βραβεύοντάς τους με ένα συμβολικό δώρο και ένα έπαινο ως ένα δείγμα σεβασμού και τιμής για τον κόπο που κατέβαλαν οι ίδιοι, καθώς και οι οικογένειές τους, στην όλη αυτή επιτυχή προσπάθειά τους. Τους ευχόμαστε από καρδιάς, καλή σταδιοδρομία.  Τέλος, έγινε η βράβευση και των δικών μας παιδιών, των συναδέλφων μας, που εν ώρα υπηρεσίας, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να βγάλουν εις πέρας το δύσκολο έργοπου τους έχει ανατεθεί και να ενισχύσουν την ασφάλεια των πολιτών μας. 

Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Φθιώτιδας - Φωτογραφία 3

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Αντιπρόεδρος σε θέματα οικονομικών κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος, ο Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ο Ταμίας αυτής και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Δημήτριος, οΓενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. Αστέριος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Ταξίαρχος κ.Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗΣ, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Υπαστυνόμος κ. ΜΩΡΑΙΤΗΣ Αριστείδης, οι Βουλευτές του Νομού μας, κ. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Απόστολος, κ. ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ Ιωάννης και κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Ευθύμιος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Νικόλαος, ο Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κύριοι ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας, ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης καιΓΚΑΝΑΣΟΣ Σωτήριος αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας  κ. ΜΠΡΑΝΗΣ Γεώργιος.

     Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους μαζί με τις οικογένειές τους, καθώς και όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στο χορό μας ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

     

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

-Ο-

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Νικόλαος

6948605369

ΔΕΔΕΣ Ευάγγελος

6986981938

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis