Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:01 | 28/12/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο θέατρο ¨ΛΑΜΠΕΤΗ¨,η Χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, για τους μικρούς της φίλους.

 Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία «τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ», του Ντίκενς με θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία από την κα Γιούλη Ηλιοπούλου, έστειλε το μήνυμα πως η αγάπη, η προσφορά και η φιλανθρωπία είναι τα μυστικά της ευτυχίας. 

Το θέαμα συμπληρώθηκε με εφέ, με 3D animation και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές. Μετά το τέλος των παραστάσεων, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ευχαριστεί τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο καθώς τα Καφεκοπτεία «Ο Βραζιλιάνος»,  για την ανιδιοτελή βοήθεια που προσέφεραν, προκειμένου τόσο η παράσταση όσο και οι δωροεπιταγές από τα καταστήματα «ΠΛΑΙΣΙΟ»  και τα γλυκίσματα που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά να είναι απολύτως  ΔΩΡΕΑΝ.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της παράστασης. Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές σε όλους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis