Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 14/01/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, ο ετήσιος χορός - κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, στο Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ‘’Posidonio’’ Λ. Ποσειδώνος 18 στο Ελληνικό, όπου παρευρέθηκαν και διασκέδασαν μέχρι πρωίας πλήθος Συναδέλφων Αστυνομικών και φίλοι της Ένωσης.

[custom:google-ads]

 

 

 

[custom:google-ads]

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α: η Βουλευτής Β΄ Αθηνών κα ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ Ελένη, από τη Νέα Δημοκρατία: η Βουλευτής Β΄ Αθηνών κα ΚΕΡΑΜΕΩΣ Νίκη, ο πρώην Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Σάκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΚΙΚΙΛΙΑ Βασιλείου, κ. ΤΣΟΥΡΟΥΛΑΣ Θεόδωρος. Από το Κίνημα Αλλαγής: ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Παύλος, από τους ΑΝ.ΕΛ.: ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος, ο Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Ι.Σ.Α και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ Γεώργιος.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. ΠΕΤΡΟΥ Νικόλαος, ο Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στο ίδρυμα Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ. ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης και Μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδωνας καθώς και Μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος και Μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης και Μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ Χρήστος. Επίσης, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος καθώς και Μέλη του Δ.Σ. Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής: ο Ταξίαρχος κ. ΔΟΥΡΒΕΤΑΚΗΣ Εμμανουήλ καθώς και ο Ταξίαρχος κ. ΛΑΜΠΡΟΥ Κωνσταντίνος.

Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση της Ένωσης και το πλήθος των Αστυνομικών και υποστηρικτών –φίλων που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών.

Πηγή: easybaa.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis