Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 14/02/2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:30, στο ξενοδοχείο ¨SEMIRAMIS¨ στην Κηφισιά, το Σεμινάριο Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς, που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την ¨Ιαβέρης Σ.Ο.Σ. (Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς), με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αναστάσιο ¨ΙΑΒΕΡΗ¨ Μαρκουίζο.

 

 

 

 

Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο Διευθυντής Τροχαίας του Αρχηγείου, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπυρίδων ΛΑΣΚΟΣ καθώς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ.

Επίσης, ο Διοικητής του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ιωάννης ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διοικητής του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ανάργυρος ΜΠΑΚΑΛΩΝΗΣ, ο Διοικητής Β΄ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παντελεήμονας ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διοικητής Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Νικόλαος ΠΕΤΡΟΥ και ο Διοικητής της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Β/Α Αττικής Α/Α΄ κ. Βασίλειος ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ.

Επιπρόσθετα το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους, Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητών των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Βορειοανατολικής Αττικής και πλήθος συναδέλφων και πολιτών οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού.

Το σεμινάριο, το οποίο καθήλωσε το κοινό έως την ολοκλήρωσή του, ανέπτυξε θέματα με σκοπό τη βελτίωση της Οδικής κουλτούρας, νοοτροπίας και πολιτισμού (δηλαδή της συνείδησης των ανθρώπων κατά την διάρκεια της κυκλοφορίας τους στο τραγικά επικίνδυνο οδικό περιβάλλον) των πολιτών-συνανθρώπων μας και κατ' επέκταση την ελαχιστοποίηση των δυστυχημάτων.

easybaa.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis