Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 03/04/2019
"Η παρέμβασή μου για τα σώματα ασφαλείας έπιασε... τόπο, αφού μέσα σε 17 μέρες (27/02/1012-αναφορά),  η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αφουγκράστηκε τα ζητήματα που έθεσα, και έβαλε την υπογραφή της στην έγκριση αποδέσμευσης κεφαλαίων για τη χορήγηση προσωπικών δανείων εκτάκτων αναγκών έτους 2019" επισημαίνει ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.
 
 
Είχε επισυνάψει την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι  "στη χώρα μας, όπως έγινε ευρέως γνωστό τις τελευταίες ημέρες, δάνεια από τις Τράπεζες λαμβάνουν μόνον οι εκλεκτοί», ενώ είχε τονίσει στην αναφορά του ότι «είναι αδιανόητο να κωφεύει η Πολιτική ηγεσία, στα αιτήματα εργαζομένων που... πνίγονται από οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας των πετσοκομμένων αποδοχών τους και της κατ' εξακολούθηση μη καταβολής των δεδουλευμένων τους».
 
Η Όλγα Γεροβασίλη ουσιαστικά συμφωνεί με τα λεγόμενα του Γιώργου Κατσιαντώνη, αφού δια της υπογραφής της που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 15 Μαρτίου, αποφασίζεται η  "Έγκριση αποδέσμευσης κεφαλαίων των Τομέων Τ.Π.ΑΣ, Τ.Π.Υ.Α.Π. και Τ.Π.Υ.Π.Σ. του Κλάδου Πρόνοιας του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.) για τη χορήγηση προσωπικών δανείων εκτάκτων αναγκών σε ασφαλισμένους, οικονομικού έτους 2019".

Στην απάντησή της μάλιστα προς τον Γιώργο Κατσιαντώνη αναφέρει ότι "τόσο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και τα Αρχηγεία Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική και επίπονη προσπάθεια που καταβάλλεται από το προσωπικό αυτών κατά την άσκηση των καθηκόντων του,αναλαμβάνουν κάθε αναγκαία πρωτοβουλία αφενός μεν για την προστασία των εργασιακών και λοιπών δικαιωμάτων του, αφετέρου δε για την εξυπηρέτηση και επίλυση των όποιων τυχόν ανακυπτόντων δυσκολιών και προβλημάτων αυτού".

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis