Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:49 | 09/06/2015

Ο... δίμετρος σωματώδης μπράβος, τον Μάρτιο του 2009 κατηγορήθηκε για τον θάνατο του Μιχάλη Γιανουσάκη, πρώην συζύγου της Αλέκας Κανελίδου, μέσα στο Mike’s Irish Bar στους Αμπελόκηπους. Είχε γρονθοκοπήσει το θύμα του επειδή απέλυσε μία φίλη του που είχε αρνηθεί να φορέσει... αποκριάτικη στολή, με τον επιχειρηματία να χάνει τη ζωή του μερικές μέρες αργότερα συνεπεία των χτυπημάτων, από ανακοπή καρδιάς.

Ο 32χρονος Σ. Μ. συνελήφθη μερικές μέρες αργότερα σε μπαρ στο Χαλάνδρι κατηγορούμενος για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Την 1η Νοεμβρίου 2011 είχε συλληφθεί και πάλι γιατί πυροβόλησε έναν 44χρονο στο Χαλάνδρι. Ένα χρόνο αργότερα κάποιοι είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν και τον ίδιο όταν κινείτο με αυτοκίνητο στη Λ. Αλεξάνδρας στο Πεδίο του Άρεως, αλλά είχε καταφέρει να ξεφύγει ελαφρά τραυματισμένος, ενώ άλλες δύο φορές, χωρίς να έχουν καταγγελθεί, άγνωστοι του είχαν στήσει «καρτέρι θανάτου» έξω από το σπίτι του.

Σε αρκετές δικογραφίες το όνομά του 

Το όνομα του έχει συμπεριληφθεί σε αρκετές ποινικές δικογραφίες του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, και από την προηγούμενη εβδομάδα ενδεχομένως σε ακόμη μία, όταν ξυλοφόρτωσε με «ραντεβού», Σωφρονιστικό Υπάλληλο για τα... μάτια μιας κοπέλας!

Το νέο περιστατικό για το οποίο απασχολεί ο 32χρονος έχει καταγραφεί σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., στο βιβλίο συμβάντων του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου, οι αστυνομικοί του οποίου σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος του ίδιου και δύο ακόμη συνεργών του, ενώ ο φερόμενος δράστης ήταν ελεύθερος με αναστολή της ποινής του και περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την καταγγελία τέως Δημοτικού Αστυνομικού και νυν Σωφρονιστικού Υπαλλήλου, σε γνωστό μπαρ του Χαλανδρίου, η παρέα του είχε αρχικά φραστικό διαπληκτισμό με τον συγκεκριμένο άνδρα, θαμώνα στο ίδιο μαγαζί, με αφορμή την «παρεξήγηση» για μια όμορφη νεαρή, που γνώριζαν και οι δύο άνδρες. Εκεί φαίνεται να έπεσαν οι πρώτες... ψιλές ανάμεσα στους εμπλεκομένους, με τον 32χρονο να δέχεται και εκείνος κάποια χτυπήματα, που δεν φαίνεται να... ξέχασε, παρότι δεν πήρε διαστάσεις η συμπλοκή τους.

Λίγες ώρες αργότερα, χαράματα της ίδιας νύχτας, ο σωφρονιστικός υπάλληλος δέχθηκε τηλεφώνημα από «κοινό γνωστό» με τον αντίπαλο, προκειμένου να πάει στο σπίτι του για να λύσουν την παρεξήγηση και να δώσουν τα... χέρια. Η πραγματικότητα ήταν όμως πολύ διαφορετική, καθώς ο Σωφρονιστικό Υπάλληλος καταγγέλει πως όταν πέρασε το κατώφλι του σπιτιού βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θηριώδη σε μυική διάπλαση 32χρονο και δύο ακόμη άτομα παρόμοιας σωματοδομής. Οι «εξηγήσεις» πολύ γρήγορα μεταφράστηκαν σε άγρια επίθεση εναντίον του από τους τρεις άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία, έβγαλαν πιστόλι και μαχαίρι εναντίον του.

Οι γείτονες που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον Σωφρονιστικό Υπάλληλο στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό στο Τ.Α. Χαλανδρίου. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της συμπλοκής όπου κατάσχεσαν ένα μαχαίρι, το οποίο μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, που αναμένεται να αναλάβει την υπόθεση, ενώ ο 32χρονος και οι δύο συνεργοί του παρά τις αναζητήσεις, δεν έχουν εντοπισθεί.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis