Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 14/05/2017

Σε τέσσερα άρθρα σχεδίου νόμου και σε δεκαεννέα σελίδες βρίσκονται όλες οι αλλαγές στα μισθολόγια των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως μαθαίνουμε από διαρροές και μόνο από αυτές. Κανείς δεν ενημέρωσε τους εργαζομένους, κανείς δεν ζήτησε τη άποψη των δημοκρατικά εκλεγμένων Αντιπροσώπων τους. Όλα γίνονται μυστικά, με διαδικασίες συνωμοσίας. Πρόκειται για ένα οικονομικό και νομοθετικό πραξικόπημα αφού η όποια νέα περικοπή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αποφάσεις των Ανώτατων Δικαστηρίων και την νομιμότητα μιας δημοκρατικά συντεταγμένης πολιτείας. Οι ήδη εφαρμοσμένες περικοπές που έχουν υποστεί οι ένστολοι έχουν φτάσει το 40% των αποδοχών, και η όποια νέα μείωση θα θέσει θέμα επιβίωσης για τον καθένα.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας μετά από εντολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, έχει ήδη ζητήσει συναντήσεις με όλους τους βουλευτές Αχαΐας, οι οποίοι εντός της επόμενης εβδομάδας θα κληθούν να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα, που συμφώνησε πρόσφατα η κυβέρνηση. Θα ενημερωθούν πλήρως για την εξέλιξη του μισθολογίου των ενστόλων στα χρόνια της κρίσης, τις μεγάλες περικοπές στην ασφάλεια του πολίτη, τις αποφάσεις των Ανώτατων Δικαστηρίων και θα ζητήσουμε να μας γνωρίσουν τις προθέσεις τους, τις οποίες θα ανακοινώσουμε στους συναδέλφους μας αλλά και στους πολίτες της Αχαΐας. Αναφέρεται ότι ήδη συναντηθήκαμε με το Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα ο οποίος μας ενημέρωσε ότι θα καταψηφίσει τα όποια νέα μέτρα.
Παράλληλα η Ένωσή μας θα συμμετέχει δυναμικά την Τετάρτη 17 Μαΐου στην Πανελλήνια Ένστολή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών και Στρατιωτικών.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ Ή ΕΝΣΤΟΛΟΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis