Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 11/12/2014

Τεχνική που θυμίζει ακραίους ισλαμιστές της Μέσης Ανατολής χρησιμοποίησε ο εκτελεστής του 35χρονου τοξικομανή στον Πειραιά. Το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα επιδέχεται την παραμικρή παρανόηση για το ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.


Στην Ακτή Ξαβερίου, στο λιμάνι του Πειραιά εντοπίστηκαν διαδοχικά τις δύο τελευταίες ημέρες τα ακρωτηριασμένα πόδια του θύματος και τα γεννητικά του όργανα. Από τον ιατροδικαστή εκτιμάται ότι όλα τα μέλη του θύματος απορρίφθηκαν ακριβώς στο ίδιο σημείο και πως ο κορμός του ακέφαλου σώματος με τα χέρια που βρέθηκε πριν μία εβδομάδα από τα πληρώματα επιβατικών πλοίων ανοιχτά του Αγίου Διονυσίου, είχε μείνει στο νερό το ανώτερο για 12 ώρες.


Το θανατηφόρο πλήγμα που δέχτηκε το θύμα εκτιμάται πως ήταν μία βαθιά τομή από μαχαίρι στον λαιμό με φορά από το κέντρο και αριστερά άρα μάλλον αριστερόχειρας ο εκτελεστής και με τόσο «έμπειρη» και απότομη κίνηση που σχεδόν αμέσως αποκεφάλισε τον 35χρονο.


Το θύμα είχε εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις του στον Πειραιά, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και έτσι εικάζεται ότι ήταν μία εκτέλεση από συμμορίες αυτού του χώρου, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως κυκλώματα διακίνησης ηρωίνης που λυμαίνονται τον Πειραιά έχουν προέλευση μουσουλμανικές χώρες και κυρίως από Πακιστάν, Αφγανιστάν και Νιγηρία.


Σημειώνεται, ότι το μένος που ασκήθηκε παραπέμπει σε τιμωρία και σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε οι δράστες να τους ένοιαζε να μην ταυτοποιηθεί το πτώμα, αλλιώς εικάζεται ότι θα είχαν ακρωτηριάσει και τα χέρια του ή τα δάχτυλά. Άλλωστε, ακριβώς επειδή το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών υπήρχαν διαθέσιμα και τα αποτυπώματά του στις Αρχές από τα οποία και ταυτοποιήθηκε. Υπενθυμίζουμε, ότι πρόκειται για κάτοικο Λέρου που πηγαινοερχόταν στον Πειραιά, στο παρελθόν είχε διαμείνει και στην Κρήτη, ενώ φέρεται να αναζητούταν μία περίοδο και από το Δρομοκαΐτειο.

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Πηγή:spirospero.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis