Με Τούρκο στο ρινγκ ο Ζαμπίδης: Θα τα δώσει όλα για τον Παγκόσμιο Τίτλο του

ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Με Τούρκο στο ρινγκ ο Ζαμπίδης: Θα τα δώσει όλα για τον Παγκόσμιο Τίτλο του

 

Από 10 ευρώ τα εισιτήρια για τον θεαματικό αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και ακόμη 20 αγώνες Ελλήνων αθλητών.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο viva.gr, τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload stores, τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Παπασωτηρίου, τα γυμναστήρια Zambidis Club, τα X-treme Stores και τα γυμναστήρια Planet Fitness & More.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 10 ευρώ και διαμορφώνονται σε 7 ζώνες με πολύ καλή ορατότητα, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των fans των μαχητικών σπορ που θα βρεθούν στις 17 Ιανουαρίου 2015 στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Iron Challenge!

 


Επίσης, διατίθενται εισιτήρια για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους και παιδιά από 6 έως 12 ετών με έκπτωση στις ζώνες Γ’, Δ’, Ε’ από το δίκτυο viva.gr, Public, Seven Spots, Reload stores, Ιανός και Παπασωτηρίου. Η είσοδος για τα παιδιά έως και 5 ετών είναι δωρεάν.

Για την παροχή των εκπτώσεων στα παραπάνω εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών
εγγράφων (κάρτα ανέργων και πολυτέκνων, φοιτητικό πάσο, πιστοποιητικό γέννησης παιδιού).

Το Iron Challenge θα ξεκινήσει με 15 αγώνες pre-games, ενώ θα ακολουθήσουν 6 αγώνες kick boxing, με αποκορύφωμα της βραδιάς την υπεράσπιση του Παγκόσμιου Τίτλου SuperKombat του Μιχάλη Ζαμπίδη από τον Τούρκο διεκδικητή Harun Kina. Τα main events της διοργάνωσης θα διαρκέσουν συνολικά 3 ώρες και θα πλαισιωθούν από παράλληλα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που θα προσφέρουν στους θεατές μια αξέχαστη βραδιά.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Iron Challenge από την επίσημη ιστοσελίδα www.iron-challenge.gr και την επίσημη σελίδα του στο facebook facebook.com/ironchallengeofficial.

 

http://www.newsit.gr