Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 04/06/2016

Λευκωσία: Μεγαλύτερο του αναμενομένου ήταν το ενδιαφέρον που επιδείχθηκε για τον νεοσύστατο θεσμό των συμβασιούχων οπλιτών στην Εθνική Φρουρά.(ΣΥ.ΟΠ)

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε χθες το πρωί. Μέχρι το μεσημέρι οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν πλησίασαν τις 500.

Όπως ανακοινώθηκε  ο μεγάλος αριθμός των αιτήσεων σε μόλις μερικές ώρες που είχε ανοίξει η διαδικασία, ήταν κάτι που δεν ανέμενε κανείς στο υπουργείο Άμυνας και στο ΓΕΕΦ.

Πάντως, τα τηλέφωνα στα στρατολογικά γραφεία πήραν φωτιά από χθες το πρωί από τους ενδιαφερόμενους που ζητούσαν λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για την υποβολή των αιτήσεων.ken

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, ενώ οι υποψήφιοι ΣΥΟΠ (Συμβασιούχοι Οπλίτες) πρέπει να επισυνάπτουν, σε ηλεκτρονική μορφή, αντίγραφο και των δύο όψεων του δελτίου ταυτότητας και αντίγραφο απολυτηρίου σχολής Μέσης Εκπαίδευσης.

Αρκετές από τις αιτήσεις χθες υποβλήθηκαν μέσω  κινητών. Το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκε οποιοδήποτε πρόβλημα, έφερε ανακούφιση στους αρμοδίους του υπουργείου Άμυνας, καθώς ανησυχούσαν μήπως παρουσιαστούν προβλήματα με την τεχνολογία.

Στο υπουργείο Άμυνας, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον την πρώτη ημέρα, αναμένουν ανάλογη συνέχεια κι ευελπιστούν ότι θα υπερκαλυφθεί ο αριθμός των 3.000, που θα προσληφθούν. Σε περίπτωση που ενδιαφερθούν πέραν των 3.000, ως κριτήριο πρόσληψης θα ληφθεί ο βαθμός του απολυτηρίου.

Οι Γυναίκες της Κύπρου σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζουν να καταθέσουν διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό τους απο τις διαδικασίες επιλογής των Υποψηφίων «ΣΥ.ΟΠ»

 

 

 

veteranos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis