Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:29 | 23/06/2017

Με τραύματα στον θώρακα και σοβαρές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, τα οποία ωστόσο, επί του παρόντος, δεν χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο τραυματίας από την πτώση του ψεκαστικού ελικοπτέρου στον Σχινιά.

Ο τυχερός, μέσα στην ατυχία του, 22χρονος, παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση και παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο του Θωρακοχειρουργικού τμήματος.

Από την πτώση του ελικοπτέρου στον βάλτο του Σχινιά, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, πιθανόν από πνιγμό, όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής ενδείξεις.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του 22χρονου τραυματία: 
«Ο ασθενής Δ.Ε., ετών 22, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ ΚΑΤ την 23-06-2017, 11:45 πμ, ως τραυματίας κατόπιν αναφερόμενης πτώσης με ελικόπτερο.

Ο ασθενής ήταν προσανατολισμένος σε χώρο και χρόνο, σταθερός αιμοδυναμικά. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε τραύματα εκ του θώρακος και ορθοπεδικής φύσης μεσαίας βαρύτητος μη χρήζοντα επί του παρόντος χειρουργικής παρέμβασης.

Παραμένει νοσηλευόμενος, σε σταθερή κατάσταση, στο Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος προς παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία.

Ο Διοικητής

Νικόλαος Κοντοδημόπουλος».

Δείτε το δραματικό βίντεο που κατέγραψε live την πτώση...

Οι φωτογραφίες από τη συντριβή του ελικοπτέρου...




protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis